diumenge, 22 de desembre del 2013

Molt interessant l´oferta el dia de la cursa de Sant Silvestre els vendra.I fent un 50 % de descompte a tots els participant.

Esta molt be i surt la nostre cursa!!!!!

...


Una colla de corredors i amants de la muntanya, amb en Jordi Camprubí al capdavant, han tirat endavant un interessant projecte, al qual Corredors.Cat ens hi hem afegit com a col·laboradors per fer-ne difusió.

Es tracta d'un calendari de paret de 34x50, amb paper reciclat dividit en dues parts:

(cliqueu al títol per seguir llegint)




A la part de dalt hi trobarem una bona foto de mitja pàgina amb la cursa de muntanya que han volgut destacar per aquell mes. A més a més de la seva localització en el territori (han intentat que tot el territori català hi surti representat), hi ha una petita ressenya d'altres curses que tinguin lloc durant aquelles dates. Les curses destacades són: Cavalls del Vent, Emmona, Marató de la Vall del Congost, GR10Xtrem, Cursa de l'Alba, Marató del Montseny, Cursa de Muntanya de Tivissa, Marató hivernal de Campdevànol, Marató de l'Ardenya, Marató del Montseny, Travessa La Massana a Ordino, UT Serra de Tramuntana.

A la part de baix, un calendari tipus amb una petita simbologia amb la qual els corredors podreu fer les anotacions de tots els entrenaments que feu durant aquell mes amb un còmput del total al final. I un apartat de continguts sobre diversitat de temes que poden ser d'interès per a nosaltres (corredors) i pels quals han contactat amb experts i corredors de gran renom: Just Sociats, Núria Picas, Tòfol Castanyer, Quico Soler (ell ha fet el pròleg del calendari), i temes sobre medicina esportiva, fisioteràpia, nutrició, psicologia esportiva, etc.
Mostra'n més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada